Between the Clouds: event recap

Wat gebeurt er als je experts van Azure, AWS, Oracle, IBM en GCP op een podium zet en met elkaar in gesprek laat gaan? Wel, dat is exact wat we deden op het ‘Between The Clouds’ event op 5/10/23 in Antwerpen, gesponsord door de fantastische Cloudar, Colabo & GC Innovate! ⛅ Hieronder vind je de foto’s van de avond.

Sprekers:

Goele (Goedele) Lousbergh - Revealing the Wonders of Oracle Cloud

Goele is een doorgewinterde Oracle-specialist met een grote kennis van Oracle-infrastructuur, software, hardware, Oracle Cloud en Open Source-databases. Met meer dan 3 jaar bij Fieldside werkt ze als commercieel coördinator en managing partner, waarbij ze Oracle-expertise effectief overbrengt naar klanten binnen het ecosysteem van de Cronos Group. Haar Oracle-reis strekt zich uit tot Colabo (Oracle Competence Center van de Cronos Groep), waar ze zich verdiept in Oracle-architectuur, integratie, applicatieontwikkeling en Oracle Cloud-oplossingen.

Margaux Vander Plaetsen - Guiding the Path to Azure Brilliance

Margaux is een Cloud Solution Architect in Data en AI bij Microsoft, gespecialiseerd in het ontwerp en beheer van data- en AI-oplossingen op Azure en het aansturen van business beslissingen. Margaux is niet alleen een vertrouwde adviseur, ze gaat ook graag praktisch aan de slag in co-engineering, co-innovatie en co-levering trajecten. Met een achtergrond in business engineering en een Master in data analytics van UGent, heeft Margaux een basis in zowel business als data analytics. Voor haar huidige rol werkte ze als data engineer, waar ze ervaring opdeed in data pipelines en machine learning modelontwikkeling.

Joanna Kiesiak - shines the light on GCP

Joanna, een Data Engineer, maakt golven in de techwereld. Met meer dan een jaar bij Big Industries is ze een bekwame Amazon Web Services (AWS) specialist, die diensten als CodeCommit, CodePipeline, AWS Glue en meer beheerst. Naast AWS heeft ze ook ervaring met Ansible, Nifi, Kafka, Terraform en nog veel meer. Joanna's diverse vaardigheden omvatten Prompt Engineering, softwareontwikkeling, ETL en DevOps. Eerdere functies bij Devoteam G Cloud benadrukten haar expertise in Google Cloud, Python, SQL, Confluence en BigQuery. Joanna is een tech-enthousiast en een inspirerende spreker op ons Women in Tech-panel.

Magaly Boddin - Illuminating the AWS Universe

Magaly, een bekwame AWS Cloud Engineer en Tech Enthousiast. Ze pioniert ondertussen al meer dan 5 jaar met cloudoplossingen bij Cloudar. Haar reis begon met een indrukwekkende start in IT-infrastructuur bij Planet Talent. Magaly's technische expertise is extreem gegroeid. Ze heeft een masterdiploma van de Universiteit Gent in Information Engineering Technology. Met haar passie voor cloudtechnologie is Magaly toegewijd aan het vormgeven van het digitale landschap door haar AWS-vaardigheid en voortdurende inzet voor innovatie.

Hedwige Meunier - A Beacon in the IBM Universe

Hedwige Meunier is een doorgewinterde professional met bijna 26 jaar toegewijde dienst bij IBM, waar ze momenteel de speerpunt van het IBM Cloud Platform-initiatief is. Als Client Manager heeft ze zowel de Public Sector als General Business sectoren bediend voor een periode van bijna twee decennia, waar ze ervoor zorgt dat IBM's innovatieve oplossingen aansluiten bij de behoeften van haar klanten. Met een diepgaand begrip van cloud-technologie en een rijke geschiedenis van technische specialisatie, is Hedwige een echte visionair op het gebied van cloud computing. Haar toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen heeft haar tot een onmisbare aanwinst gemaakt in de wereld van IBM en cloudtechnologie.

Hieronder vind je de foto’s terug. Klik op een foto om het in het groot te zien! 📸🖱️

Ben je er ook graag eens bij? Check onze upcoming events hier of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Previous
Previous

Recap:Platform & Ambassadors Launch 🥳

Next
Next

Book Showcase: ‘Get Unstuck!’ by Murielle Marie