Terugblik: Intl. Girls in ICT day x KDG Hogeschool

Op 28 april vierden Clusity en KDG Hogeschool de Internationale ‘Girls in ICT day’. De avond werd gevuld met keynotes, belangrijke topics en vragen, gevolgd door een gezellige netwerking sessie. Het doel? Het samenbrengen van verschillende generaties om inspiratie te delen rond vrouwen in tech!

Céline Verwilligen trapte het evenement af met een gepassioneerde toespraak over de stereotypen rond en de voordelen van het zijn van een DevOps Engineer. De tweede spreker van de avond was Charmaine Pavloskova, die uitzoomde en het publiek inspireerde met haar stellingname over de vroegere, huidige en toekomstige uitdagingen en kansen voor vrouwen in tech.

Na de pauze konden de gastvrouwen nog twee keynotes verwelkomen. Hannah Patronoudis' bemoedigende presentatie toonde aan hoe groei, creativiteit en innovatie intrinsiek verbonden zijn met de wereld van tech. Tot slot deelde de vierde en laatste spreker, Laila Deeb, haar waardevolle inzichten over de mogelijke carrièrepaden voor junior ontwikkelaars.

De avond werd afgesloten met een gezellige en interactieve netwerkactiviteit, om ervoor te zorgen dat alle gasten naar huis gingen met nieuwe ideeën, contacten, informatie en ... een plant!


Hieronder kan je de presentatie en foto’s van de avond terugvinden

Klik hier voor de presentatie!

Klik op de foto’s om ze in het groot te zien. 😊


Ben je er graag ook eens bij? Registreer je voor onze volgende events! 👇🏾

Previous
Previous

Recap: InspiringFifty Deep Tech event

Next
Next

InspiringFifty Belgium zet vrouwelijke tech rolmodellen in het licht